Ψηφιακό Ακτινολογικό

Το ακτινολογικό τμήμα των ιατρείων MEDICAL εξοπλίζεται με μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας. Μπορείτε να βρείτε τα εργαστήριά μας σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μάκρη και να πραγματοποιήσετε κάθε λήψη που σας έχει ζητήσει ο γιατρός σας κάνοντας χρήση παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ, της ιδιωτικής σας ασφάλειας ή με τα πακέτα των προσφορών μας!

Η ψηφιακή απεικόνιση προσφέρει υψηλή ανάλυση εικόνας με ταυτόχρονη μειωμένη δόση ασθενούς και ελαχιστοποίηση τεχνικών σφαλμάτων. Η βασική διαφορά του ψηφιακού συστήματος από τα παλαιότερα αναλογικά είναι η εισαγωγή του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Έχει το πλεονέκτημα ότι η λήψη της εικόνας γίνεται άμεσα, καταγράφεται και μέσω ειδικού συστήματος τα δεδομένα παρουσιάζονται στην οθόνη. Υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτά αφού κάθε έκθεση που συντάσσει ο Ιατρός-Ακτινολόγος καθώς και οι εικόνες των λήψεων μπορούν να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά στον φάκελο του ασθενούς. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον εξεταζόμενο να ζητήσει αντίγραφα της εξέτασης του όπως και  την αποστολή σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) αφού συμπληρωθεί το ειδικό έντυπο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ακτινογραφία αποτελεί εξέταση εκλογής με σκοπό την διάγνωση μιας πάθησης, κατάγματος κ.ά. Στα κέντρα μας εκτελούνται απλές και ειδικές ακτινολογικές λήψεις σώματος και οστών όπως Θώρακος , Σπονδυλικής στήλης, Αρθρώσεων , Ν.Ο.Κ. και Οστικής Ηλικίας. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και γρήγορη.

Ο εξεταζόμενος λαμβάνει τα αποτελέσματα του την επόμενη ημέρα σε ψηφιακή μορφή CD όπου έχουν εγγραφεί οι ψηφιακές εικόνες όπως ακριβώς έχουν ληφθεί την στιγμή της εξέτασης.

Βρείτε τα κέντρα μας σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μάκρη. Επίσης, εξυπηρετούμε τις περιοχές: Αρτέμιδα, Σπάτα, Πικέρμι, Μαραθώνα, Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα, Παιανία, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Κορωπί, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κάρυστος, Μαρμάρι.

Leave a reply